Jämför företagslån upp till
1 000 000 kr ‑ helt kostnadsfritt!

Med endast en UC får ditt företag flera låneerbjudanden.
Sveriges största jämförelsetjänst för lån

Flera långivare

Ansök på 1 min

Lendo söker lån hos flera långivare

Lendo är en låneförmedlare som behandlar ditt lån hos flera långivare, så att du kan hitta det lån med bäst ränta och villkor för ditt företag.

Ansök snabbt och helt kostnadsfritt

En ansökan tar 1 minut och inom max 24 timmar (vardagar) får du besked. Det är helt kostnadsfritt att använda vår tjänst.

Endast en kreditupplysning!

Bara en kreditupplysning hos UC registreras på företaget. Några långivare tar upplysningar från flera kreditinformations-tjänster, men detta påverkar inte företagets kreditvärdighet.

kr
månader
kr
1
2
Marginalen bank
Balanzia
OPR
Capcito
Ferratum
Aros

Vad tycker våra kunder?

4.5/5

Eniro.se betyg 4,431 233 röster

Säkerhet i världsklass

Vi använder samma säkerhetslösning som världens ledande banker och är fullt certifierade av Digicert.

iphoneMobile

Fyll i din ansökan. Det tar 1 minut. Behöver du hjälp på vägen kan du nå oss på:


banksMobile

Lendo samlar erbjudanden från flera långivare. Du får svar inom 24 timmar på vardagar (paus för helger).


chooseMobile

Jämför och välj det erbjudande som passar ditt företag bäst.

Varför ska du använda Lendo för ditt företag?

Banker och långivare kan ge olika erbjudande på samma ansökan. Därför är det viktigt att du jämför så många långivare som möjligt innan du tar ett lån. Detta kan vara svårt på egen hand. Ofta presenteras låneerbjudandena på olika sätt hos olika långivare, med till exempel månadsränta, årsränta eller fasta kostnaderna, vilket gör det svårt att få en bra överblick. Att låneerbjudandena ofta är villkorade med olika typer av säkerheter försvårar jämförelsen ytterligare. Genom Lendo får du direkt en översikt på vilken månadsränta du kan få hos olika långivare, samt om det är villkorat med säkerheter så som personlig borgen eller inte.

För varje långivare du ansöker hos tas en kreditupplysning och detta kan sänka din kreditvärdighet och ge dig sämre lånevillkor. Genom låneförmedlaren Lendo tas endast en kreditupplysning genom UC, vilket är den enda upplysningen som kan påverka ditt företags kreditvärdighet. Dock använder sig några långivare av andra kreditupplysningstjänster så som Creditsafe, men det kommer inte påverka ditt företags kreditvärdighet.

Du får oftast svar inom några timmar, men vi rekommenderar att du väntar tills ansökan är helt färdigbehandlad (24 timmar med paus för helger) för att låta samtliga långivare behandla din ansökan. Sedan väljer du det lån med bäst ränta och villkor för just dig! Genom Lendo söker du lån hos flera långivare – helt kostnadsfritt.

Vanliga frågor & svar

Kundtjänstmedarbetare

Kontakta oss

Öppettider

 • Måndag - Torsdag

  08:00 - 20:00

 • Fredag

  09:00 - 17:00

 • Lördag

  10:00 - 14:00

 • Söndag

  10:00 - 14:00

Genom att använda tjänsten godkänner du användandet av cookies.