1. Om Lendo
  2. Karriär

Arbeta hos oss

Välkommen till vår karriärsida.Vi är glada att du är nyfiken på oss och intresserad av att jobba här på Lendo. Har vi ingen vakant tjänst ute just nu eller om du inte hittar någon som intresserar dig är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till oss på jobb@lendo.se.

Kort om Lendo

Lendo är Sveriges största jämförelsetjänst för privat- och företagslån och vi ägs av den norska mediekoncernen Schibsted. Lendo har funnits på den svenska marknaden sedan 2007 men numera finns vi även representerade på den internationella arenan med kontor i Danmark, Norge, Finland, Österrike och Spanien. Vi är ett av Sveriges främsta fintechbolag på en spännande resa ut i Europa och våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi hoppas att du vill vara en del av vårt vinnande lag.  

Här kan du läsa mer Om Lendo har du förfrågningar om rapporter eller annat pressmaterial kan du läsa mer på Lendos pressrum där du även hittar kontaktinformation till PR Manager.

Vad vi söker i nya kollegor

Vill du vara en del av ett vinnande lag på ett Sveriges mest spännande fintechbolag? Då kan du vara den vi söker. På Lendo värdesätter vi egenskaper såsom framåtanda, ödmjukhet, mod, lagspelare och passion. Vår mission är att möjliggöra för fler människor i såväl Sverige som i Europa att fatta informerade beslut kring sin privatekonomi. Våra fyra värderingar; win as a team, customer centric, always improving och focus on execution präglar oss i vår vardag och guidar oss mot målet att alltid vara en av Sveriges bästa arbetsplatser. Låter det spännande? Kolla in våra lediga tjänster idag. 

Våra lediga tjänster

Media Marketing Lead

Stockholm

General mortgages manager

Stockholm

Project Manager within Strategy & Analytics

Stockholm

Data Security Specialist

Stockholm

Spontanansökan

Har vi ingen passande tjänst ute just nu är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till oss på jobb@lendo.se