Arbeta hos oss

Välkommen till vår karriärsida.Vi är glada att du är nyfiken på oss och intresserad av att jobba här på Lendo. Har vi ingen vakant tjänst just nu eller om du inte hittar någon som intresserar dig är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till jobb@lendo.se

Kort om Lendo

Lendo är Sveriges största jämförelsetjänst för privat- och företagslån och vi ägs av den norska mediekoncernen Schibsted. Lendo har funnits på den svenska marknaden sedan 2007 men numera finns vi även representerade på en internationella arena med kontor i Danmark, Norge, Finland, Österrike och Polen. Vi är ett av Sveriges främsta fintechbolag på en spännande resa ut i Europa och våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi hoppas att du vill vara en del av vårt vinnande lag.  

Här kan du läsa mer Om Lendohar du förfrågningar om rapporter eller annat pressmaterial kan du läsa mer på Lendos pressrum där du även hittar kontaktinformation till PR Manager.

Vad vi söker i nya kollegor

Vill du vara en del av ett vinnande lag på ett Sveriges mest spännande fintechbolag? Då kan du vara den vi söker. På Lendo värdesätter vi egenskaper såsom framåtanda, ödmjukhet, mod, lagspelare och passion. Vår mission är att möjliggöra för fler människor i såväl Sverige som i Europa att fatta informerade beslut kring sin privatekonomi. Våra fyra värderingar; win as a team, customer centric, always improve och focus on delivery präglar oss i vår vardag och guidar oss mot målet att alltid vara en av Sveriges bästa arbetsplatser. Låter det spännande? Kolla in våra lediga tjänster idag. 

Våra lediga tjänster

Digital Acquisition Specialist

Har du erfarenhet inom affiliate marketing och vill hjälpa till att vidareutveckla Sveriges största jämförelsetjänst för lån? Som digital acquisition specialist kommer du att ingå i Lendos Performance Marketing team, läs mer om tjänsten och ansök nedan!

Läs mer om tjänsten Digital Acquistion Specialist hos Lendo.

Dataingenjör

Vill du arbeta nära Lendos analysteam, bygga data pipelines och öka kunskapen och förståelsen av vår befintliga data samtidigt som du blir den som ska driva förändringar i mjukvaruutveckling och datadrivna arbetsprocesser?

Vi tror att du har en bakgrund som utvecklare/programmerare eller har arbetat som dataingenjör de senaste åren och har programmerat i Python eller Java. Låter det intressant?

Läs mer och ansök om tjänsten som dataingenjör hos Lendo.

Golang back-end utvecklare

Som utvecklare hos Lendo kommer du att arbeta med en helt ny plattform skriven i Golang. Du kommer att bygga mjukvara som används av många kunder varje dag och kommer att ingå i ett agilt team med många olika kompetenser. Låter detta som något för dig?

Läs gärna mer om tjänsten eller ansök direkt här.

Produkt- och UX-designer

Vi söker någon med flerårig erfarenhet inom produkt- och UX-design som kan samarbeta tätt med både analytiker och utvecklare. Känner du dig redo för utmaningen att se till att vi bibehåller vår plats som etta på marknaden och hjälpa oss att alltid sätta användaren i fokus?

Läs mer och sök då här!

Kundtjänstmedarbetare

Kontakta oss

Öppettider

 • Måndag - Torsdag

  08:00 - 20:00

 • Fredag

  09:00 - 17:00

 • Lördag

  10:00 - 14:00

 • Söndag

  10:00 - 14:00

Genom att använda tjänsten godkänner du användandet av cookies.