Arbeta hos oss

Välkommen till vår karriärsida.Vi är glada att du är nyfiken på oss och intresserad av att jobba här på Lendo. Har vi ingen vakant tjänst just nu eller om du inte hittar någon som intresserar dig är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till jobb@lendo.se

Kort om Lendo

Lendo är Sveriges största jämförelsetjänst för privat- och företagslån och vi ägs av den norska mediekoncernen Schibsted. Lendo har funnits på den svenska marknaden sedan 2007 men numera finns vi även representerade på den internationella arenan med kontor i Danmark, Norge, Finland, Österrike och Polen. Vi är ett av Sveriges främsta fintechbolag på en spännande resa ut i Europa och våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi hoppas att du vill vara en del av vårt vinnande lag.  

Här kan du läsa mer Om Lendohar du förfrågningar om rapporter eller annat pressmaterial kan du läsa mer på Lendos pressrum där du även hittar kontaktinformation till PR Manager.

Vad vi söker i nya kollegor

Vill du vara en del av ett vinnande lag på ett Sveriges mest spännande fintechbolag? Då kan du vara den vi söker. På Lendo värdesätter vi egenskaper såsom framåtanda, ödmjukhet, mod, lagspelare och passion. Vår mission är att möjliggöra för fler människor i såväl Sverige som i Europa att fatta informerade beslut kring sin privatekonomi. Våra fyra värderingar; win as a team, customer centric, always improve och focus on delivery präglar oss i vår vardag och guidar oss mot målet att alltid vara en av Sveriges bästa arbetsplatser. Låter det spännande? Kolla in våra lediga tjänster idag. 

Våra lediga tjänster

Data Security Specialist

Arbeta inom Lendos tech team som Data Security Specialist där du blir ansvarig Privacy Lead för alla Lendo-bolag. I rollen som Data Security Specialist är du den som planerar, implementerar och driver dina säkerhetsfrågor och processer i samarbete med produktägare och andra inom Schibsted.

Läs mer om rollen som Data Security Specialist på Lendo och ansök här!

Data Engineer

Vill du arbeta nära Lendos analysteam, bygga data pipelines och öka kunskapen och förståelsen av vår befintliga data samtidigt som du blir den som ska driva förändringar i mjukvaruutveckling och datadrivna arbetsprocesser?

Vi tror att du har en bakgrund som utvecklare/programmerare eller har arbetat som dataingenjör de senaste åren och har programmerat i Python eller Java. Låter det intressant?

Läs mer och ansök om tjänsten som data engineer hos Lendo.

Kundtjänstmedarbetare

Kontakta oss

Öppettider under kristi himmelfärd

 • Måndag - Tisdag

  08:00 - 20:00

 • Onsdag

  08.00 - 17.00

 • Torsdag

  Stängd

 • Fredag

  09.00 - 17.00

 • Lördag

  10:00 - 14:00

 • Söndag

  10:00 - 14:00