1. Om Lendo
  2. Karriär

Arbeta hos oss

Välkommen till vår karriärsida.Vi är glada att du är nyfiken på oss och intresserad av att jobba här på Lendo. Har vi ingen vakant tjänst ute just nu eller om du inte hittar någon som intresserar dig är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till oss på jobb@lendo.se.

Kort om Lendo

Lendo är Sveriges största jämförelsetjänst för privat- och företagslån och vi ägs av den norska mediekoncernen Schibsted. Lendo är en del av Lendo Group, du kan läsa mer om oss här: Lendo Group. För dig som är intresserad av ett jobb på någon av de marknader där Lendo är representerade hittar du alla lediga Lendo-jobb på karriärsidan hos Lendo Group.

Om du inte hittar något på sidan som passar dig men du är intresserad av att arbeta hos oss, får du gärna skicka oss en spontanansökan på jobb@lendo.se så vi inte går miste om dig och din kompetens. Lendo har funnits på den svenska marknaden sedan 2007 men numera finns vi även representerade på den nordiska internationella arenan med kontor i Danmark och Norge. Vi är ett av Sveriges främsta fintechbolag på en spännande resa och våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi hoppas att du vill vara en del av vårt vinnande lag.  

Här kan du läsa mer Om Lendo har du förfrågningar om rapporter eller annat pressmaterial kan du läsa mer på Lendos pressrum.

For interested applicants speaking English, we advise browsing our Lendo Group site - there you can find all the relevant information about us as a company and our values in English.

Vad vi söker i nya kollegor

Vill du vara en del av ett vinnande lag på ett Sveriges mest spännande fintechbolag? Då kan du vara den vi söker. På Lendo värdesätter vi egenskaper såsom framåtanda, ödmjukhet, mod, lagspelare och passion. Vår mission är att möjliggöra för fler människor i såväl Sverige som i Europa att fatta informerade beslut kring sin privatekonomi. Våra fyra värderingar; win as a team, customer centric, always improving och focus on execution präglar oss i vår vardag och guidar oss mot målet att alltid vara en av Sveriges bästa arbetsplatser. Låter det spännande? Kolla in våra lediga tjänster idag. 

Våra lediga tjänster

Analytics Engineer

Stockholm

Säljande handläggare företagslån

Stockholm

Försäkringssäljare

Stockholm

Försäkringssäljare deltid

Stockholm

Spontanansökan

Har vi ingen passande tjänst ute just nu är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till oss på jobb@lendo.se