1. Partners
 2. Samarbeten företag

Finansieringsmöjlighet för era kunder - samarbeta med Lendo.

Söker ditt företag finansieringslösningar för era kunder? Genom att inleda ett samarbete med oss på Lendo, kan du som återförsäljare erbjuda dina kunder snabba, trygga och enkla finansieringsmöjligheter. 

 • Ge era kunder möjlighet till finansiering

 • Genom att jämföra lån ger ni era kunder möjlighet att erbjudas förmånligare lån och räntor. 

 • Snabb tjänst - första låneerbjudanden kommer ofta inom en minut. 

 • Dedikerad kundtjänst - vi finns tillgängliga per telefon och mail och hjälper er och era kunder hela vägen. 

Ring oss på 0856259530 eller mejla oss på salesfinance@lendo.se så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er att få nöjdare kunder.

Utveckla ditt erbjudande till dina kunder - erbjud finansieringslösningar via Lendo

Vill du utveckla din affär och ditt sälj - då vet du att snabbhet och smidighet vad gäller finansiering är a och o. Genom att bli en av våra partners kan du säkerställa att just dina kunder får marknadens bästa möjliga ränta och villkor genom att jämföra lån och du som affärsinnehavare kan öka din försäljning genom att erbjuda dina kunder ett mervärde. 

Genom att låta oss sköta finansieringsmöjligheter kan du fokusera på affären och att sälja. Med största sannolikhet har du och ditt företag redan ett samarbete vad gäller finansiering. Så varför ska du välja att samarbeta även med Lendo? Vi har sett att många återförsäljare som har olika samarbeten med andra partners ofta har lånepartners som ger en och samma ränta på lånen, ofta ligger den högre än om kunden hade ansökt via Lendo och jämfört lån. 

Detta gäller dock oftast inte för produktspecifika lån där räntan brukar vara förmånlig för kunder även via dessa samarbeten hos återförsäljare. Väljer du som återförsäljare att samarbeta med oss på Lendo får era kunder möjligheten att få lån till lägre ränta och bättre villkor och ni får en nöjdare kund. Ring oss gärna på 0856259530 berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er och era kunder. 

Varför ska jag som affärsinnehavare samarbeta med Lendo? 

Genom ett samarbete med oss på Lendo får du möjligheten att erbjuda dina kunder att jämföra lån på Sveriges största jämförelsetjänst för lån. Vi på Lendo jämför privatlån och kan därför erbjuda finansiering på 100% av köpet, även vid billån eller andra typer av fordonslån. Detta eftersom lånet kommer att vara ett privatlån och inte ett fordonslån och din kund därmed slipper gå in med 20% i handpenning. 

 • Kunder som normalt sett inte godkänns har möjlighet att gå igenom en kreditprövning vid exempelvis betalningsanmärkning. 

 • Kund får snabbt svar, ofta kommer första bud inom en minut. 

 • Öka er försäljning genom att låta kunden jämföra ränta och total lånekostnad på finansiering. 

 • Vi erbjuder en dedikerad kundtjänst från vår sida som hjälper era kunder. 

Med en enda ansökan kan din kund få upp till 35 låneerbjudanden med minimal påverkan på kreditvärdigheten, då våra banker och långivare delar på en kreditupplysning från UC. På Lendo kan era kunder ansöka om lån upp till 600 000 kronor. 

Vilka företag kan ansluta sig till Lendo? 

Lendo förmedlar inte snabblån eller mikrolån, utan vi jämför privatlån mellan 10 000 - 600 000 kr. Därför bör de företag som är intresserade av ett samarbete med Lendo sälja produkter eller tjänster i detta spann. Vi söker samarbeten med återförsäljare i olika branscher, vitvaror, elektronik, bilhandlare, serviceyrken, renovering, det viktiga är inte branschen utan att vi ska kunna hjälpa er att erbjuda era kunder förmånlig finansiering. 

Dedikerad personal finns även tillgänglig att hjälpa era kunder med ansökan direkt via telefon. Både ni och kunderna kan nå oss på 0856259530 så hjälper vi till med ansökan. Observera att kund måste ansöka med egen mail och information. 

Är du intresserad av att ansluta ditt företag? Ring oss på 0856259530 eller maila oss på  salesfinance@lendo.se så går vi igenom hur vi kan hjälpa just ditt företag och dina kunder.   

 1. Partners
 2. Samarbeten företag

Finansieringsmöjlighet för era kunder - samarbeta med Lendo.

Söker ditt företag finansieringslösningar för era kunder? Genom att inleda ett samarbete med oss på Lendo, kan du som återförsäljare erbjuda dina kunder snabba, trygga och enkla finansieringsmöjligheter. 

kr
10 000600 000
år

Ungefärlig kostnad

2 838 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar). Ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil, uppdaterat 2020-09-15.

Återbetalningstid 1-15 år. Maximala räntan är 29,95%. Räntespann mellan: 2,95%-29,95%.

Våra samarbetspartners

IKANO Bank lån
SEB lån
Swedbank lån
Santander bank lån
FOREX Bank lån
ICA Banken lån
Resurs Bank lån
Svea Ekonomi lån

Hur fungerar Lendo?

Jämför lån snabbt, enkelt och gratis. Så här går det till:

1. Gör en ansökan

Fyll i din ansökan digitalt. Det tar runt 2 minuter.

2. Jämför erbjudanden

Lendo samlar erbjudanden från upp till 35 långivare.

3. Välj det bästa lånet

Välj det erbjudande som passar dig bäst.

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna

Nej, intresserade återförsäljare är välkomna att höra av sig till oss antingen via mail till salesfinance@lendo.se eller ringa oss på 0856259530 så återkommer vi så fort vi kan med detaljer om samarbetet. Sedan får ni den länk som era kunder ska använda vid ansökan hos oss på Lendo och kund kan antingen få den skickad till sig av er och ansöka direkt i mobilen, hemma eller på en dator direkt hos er. Det är viktigt att ansökan görs via just den länken så att vi ser att ansökan kommit via er.

Om ni vill skriva information om vårt samarbete på hemsidan behöver vi först godkänna innehållet innan det går ut för att undvika felaktigheter och missförstånd. När en sådan sida godkänts och finns på er hemsida kan ni även publicera er personliga länk till Lendo på den (kom ihåg att era kunder behöver klicka på den länken vid ansökan för att vi ska veta att den kunden kommer från er).   

Lendo är Sveriges största jämförelsetjänst för lån. Genom att erbjuda dina kunder finansiering via Lendo kan du se till att de får bästa möjliga lån och ränta sett till deras individuella förutsättningar. Detta kostar varken dig eller din kund något då Lendo tar ut en avgift av banker och långivare, inte av de som använder tjänsten.

Ja, det går bra! Ni kan mejla eller sms:a den personliga länken till intresserade kunder så kan de ansöka via den. Eller om ni har en dator eller skärm kund kan använda inne hos er kan de ansöka direkt på plats via er personliga länk. Ring oss på 0856259530 eller mejla på salesfinance@lendo.se så hjälper vi er att sätta upp samarbetet!

Behöver du hjälp?

Kom i kontakt med oss

Öppettider

Måndag - Torsdag

08:00 - 20:00

Fredag

09:00 - 17:00

Lördag

10:00 - 14:00

Söndag

10:00 - 14:00

lendo kundtjänst

Samlade tjänster för en bättre privatekonomi

© 2018 Lendo AB / Org. nr: 556515-1627 / Västra Järnvägsgatan 21, 111 64 Stockholm