Hjälp via telefon 0771 - 13 13 10

Om Lendo

Lendo är Sveriges ledande låneförmedlare och ingår i Schibstedkoncernen, en av nordens största mediekoncerner med över 7 700 medarbetare. Lendo har funnits på den svenska marknaden sedan 2007 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om Schibsted - How we care, http://howwecare.schibsted.com.

Att låna pengar

Bankerna ger olika villkor till olika kunder. Vilken bank som passar just dig och din lånesituation bäst kan vara svårt att veta och närapå omöjligt att ta reda på. På Lendo får du en sammanställning av samtliga erbjudanden som bankerna kan erbjuda dig och det är du själv som väljer hos vem du vill låna.

Lånar du via Lendo tas endast en kreditupplysning oavsett antal banker som behandlar din låneansökan. Kreditupplysningen ligger till grund för bankernas kreditbedömning och de villkor de kan erbjuda.

Lendo förmedlar privatlån mellan 5 000 - 500 000 kr, även kallade blancolån, utan säkerhet som är avsedda för konsumtion. Olika banker har olika benämningar i marknadsföringssyfte på privatlån som t.ex. enkla lånet, medlemslånet och fritidslånet men gemensamt för alla är att ingen säkerhet krävs vilket gör dem till ett privatlån.

Kostnadsfritt

När du ansöker via Lendo bedöms du av banken på precis samma sätt som om du hade vänt dig direkt till banken. Det tillkommer inga som helst räntepåslag eller extra kostnader.

Personlig hjälp

Vill du ha hjälp med din låneansökan eller få mer information kring de olika lånevillkor och erbjudanden du fått kan du alltid få personlig hjälp och tala med en erfaren lånehandläggare. Vi finns för dig och du når oss på telefon 0771-13 13 10.

Vill du som journalist eller representant för media komma i kontakt med Lendo? Maila till marknad@lendo.se. Övriga frågor: Kundservice

Lendo logotyp

På Lendo söker vi alltid positiva och ambitiösa medarbetare, som älskar att göra affärer och har ett utpräglat serviceintresse.

Systemutvecklare:

Vi söker nu flertalet systemutvecklare, med flera års erfarenhet samt ett sinne för detaljer och noggrannhet. Vi arbetar i en objektorienterad miljö och använder oss av Test Driven Development och Kanban/Scrum som arbetsmetod.

Erfarenhet av flera programspråk – exempelvis Python, Ruby, Scala, Go, PHP – är meriterande.

På Lendo får du en möjlighet att arbeta med andra duktiga utvecklare som drivs av att utveckla både sig själva och väl fungerande tjänster.

E-posta ett personligt brev och CV till systemutvecklare@lendo.se

Frontendutvecklare:

Vi söker en duktig frontendutvecklare med erfarenhet av välbesökta, publika webbplatser. Design, vidareutveckling och optimering är självklara aktiviteter för dig.

För dig som frontendutvecklare är verktyg som Sass, HTML5, Grunt, Gulp och CoffeeScript givna i din portfolio.

På Lendo får du en möjlighet att leda arbetet med frontend och samarbeta nära andra delar av företaget, samt utforma mycket av ditt arbete själv.

E-posta ett personligt brev och CV till frontend@lendo.se

lendo

Ansök och jämför direkt

Lånebelopp:
Lånetid:

Ungefärlig kostnad: 1 166 kr/mån*

Genom att skicka in ansökan godkänner jag användaravtalet
Säkert & kostnadsfritt

*Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.34%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 166 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 139 949 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.10% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar). Allmänt: Vanligtvis hamnar den effektiva räntan mellan 4.95% och 17.55% för lån som löper 1–15 år.

Ett urval av våra långivare:

Vad tycker våra kunder?

Rejta Stars

Betyg: 4.51 317 röster

Källa Eniro

Säkerhet i världsklass

Lendo använder samma säkerhetslösningar som världens ledande banker och vi är fullt certifierade av GeoTrust.

Vanliga frågor och svar

Kontakta kundservice:

Ring eller e-posta oss:

Telefon: E-post:
0771 - 13 13 10 kundservice@lendo.se
Öppettider:
Måndag - Tisdag 08:00 - 20:00
Onsdag 24/5 08:00 - 16:00
Torsdag (Kristi himmelsfärd) 10:00 - 14:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lördag 10:00 - 14:00
Lendo kundservice