Hjälp via telefon 0771 - 13 13 10

Om Lendo

Lendo är en av Sveriges ledande låneförmedlare och har funnits på den svenska marknaden sedan 2007. Lendo började med förmedling av bolån, men övergick till privatlån redan 2008.

Hos Lendo kan du jämföra långivarnas räntor. Idag samarbetar Lendo med 25 långivare och förmedlar privatlån (blancolån) på mellan 5 000 och 500 000 kr. Via Lendo kan du även ansöka om billån, lösa dyra avbetalningar, eller samla dina smålån och krediter.

Lendo samarbetar endast med seriösa långivare och alla våra partners står under Finansinspektionens tillsyn. Lendos verksamhet står under Finansinspektionen och Konsumentombudsmannens tillsyn.

2012 startade Lendo i Norge och 2015 i Finland.

Låna pengar via Lendo

Långivarna ger olika villkor till olika kunder då de flesta banker tillämpar individuell räntesättning utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Vilken bank som passar just dig och din lånesituation bäst kan vara svårt att veta och nära på omöjligt att ta reda på. Hos Lendo får du en sammanställning av samtliga erbjudanden som långivarna kan erbjuda dig och det är du själv som väljer hos vem du vill låna.

Lånar du via Lendo tas endast en UC oavsett antal banker som behandlar din låneansökan. Kreditupplysningen ligger till grund för långivarnas kreditbedömning och de villkor de kan erbjuda.

Ansökan är kostnadsfri

Att ansöka om lån hos Lendo är helt kostnadsfritt. När du ansöker via Lendo bedöms du av långivaren på precis samma sätt som om du hade vänt dig direkt till banken eller kreditinstitutet. Det tillkommer inga som helst räntepåslag eller extra kostnader.

Hur tjänar Lendo pengar?

Lendo får betalt av långivaren för lån som har blivit utbetalda via Lendo. Lendos affärsmodell möjliggör att tjänsten är kostnadsfri för våra kunder. Den avgiften som Lendo får av långivaren har ingen påverkan på dig som konsument. Långivarna väljer att samarbeta med Lendo pga Lendos långa erfarenhet och seriositet inom låneförmedling samt Lendos starka position på marknaden.

Personlig hjälp

Vill du ha hjälp med din låneansökan eller få mer information kring lånevillkor och erbjudanden du fått kan du alltid få personlig hjälp via våra erfarna lånehandläggare. Vi finns för dig och du når oss på telefon 0771-13 13 10.

Användarvillkor

Läs våra användarvillkor, om vår personuppgiftspolicy och cookiepolicy.

Vill du som journalist eller representant för media komma i kontakt med Lendo? Maila till marknad@lendo.se. Övriga frågor: Kundservice

Lendo logotyp

Hos Lendo söker vi alltid positiva och ambitiösa medarbetare, som älskar att göra affärer och har ett utpräglat serviceintresse.

Systemutvecklare:

Vi söker nu flertalet systemutvecklare, med flera års erfarenhet samt ett sinne för detaljer och noggrannhet. Vi arbetar i en objektorienterad miljö och använder oss av Test Driven Development och Kanban/Scrum som arbetsmetod.

Erfarenhet av flera programspråk – exempelvis Python, Ruby, Scala, Go, PHP – är meriterande.

Hos Lendo får du en möjlighet att arbeta med andra duktiga utvecklare som drivs av att utveckla både sig själva och väl fungerande tjänster.

E-posta ett personligt brev och CV till systemutvecklare@lendo.se

Frontendutvecklare:

Vi söker en duktig frontendutvecklare med erfarenhet av välbesökta, publika webbplatser. Design, vidareutveckling och optimering är självklara aktiviteter för dig.

För dig som frontendutvecklare är verktyg som Sass, HTML5, Grunt, Gulp och CoffeeScript givna i din portfolio.

Hos Lendo får du en möjlighet att leda arbetet med frontend och samarbeta nära andra delar av företaget, samt utforma mycket av ditt arbete själv.

E-posta ett personligt brev och CV till frontend@lendo.se

lendo
1% ränterabatt

Ansök och jämför direkt

Lånebelopp:
Lånetid:

Ungefärlig kostnad: 1 166 kr/mån*

Genom att skicka in ansökan godkänner jag användaravtalet
Säkert & kostnadsfritt

*Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.34%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 166 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 139 949 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.10% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Ett urval av våra långivare:

Vad tycker våra kunder?

Rejta Stars

Betyg: 4.51 317 röster

Källa Eniro

Säkerhet i världsklass

Lendo använder samma säkerhetslösningar som världens ledande banker och vi är fullt certifierade av DigiCert.

Vanliga frågor och svar

Kontakta kundservice:

Ring eller e-posta oss:

Telefon: E-post:
0771 - 13 13 10 kundservice@lendo.se
Öppettider:
Måndag - Torsdag 08:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lördag 10:00 - 14:00
Lendo kundservice