1. Partners
  2. Brixo

brixo privatlån

Brixo privatlån

Brixo är ett svenskt konsumentkreditinstitut grundat 2014. Brixo erbjuder en helt digital tjänst för privatpersoner som vill ansöka om lån utan säkerhet. Brixo står under Finansinspektionens tillsyn och samarbetet med Lendo inleddes 2021.     

Brixo lån upp till 30 000 kr via Lendo

Ansöker du om att låna pengar via Lendo kan du erbjudas ett lån av Brixo på upp till 30 000 kr. Det handlar då om en konsumentkredit där du själv väljer hur stor del av det beviljade beloppet du vill nyttja och ta ut. Återbetalning sker månadsvis via autogiro, i den kostnaden ingår amortering och ränta. Brixo accepterar förtidslösen utan extra kostnad, du som kund behöver då höra av dig till Brixo. 

Om du behöver ansöka om ett lån trots betalningsanmärkningar är Brixo en av de långivare vi samarbetar med som lägger fokus på din framtida återbetalningsförmåga för att se om de kan erbjuda dig ett lån. Brixo kommer utöver kreditupplysningen via UC som delas av långivare när du ansöker via Lendo även ta en kompletterande upplysning via Bisnode. 

Ansök via Lendo

När du ansöker om ett privatlån via Lendo kan du med en enda ansökan och endast en kreditupplysning via UC jämföra upp till 35 låneerbjudanden. De banker och långivare vi samarbetar med delar på den upplysningen, men vissa kan ta kompletterande upplysningar via andra bolag. Du får hem ett brev på posten med information om vilka banker och långivare som tagit del av din ansökan och upplysning, dessa kallas omfrågandekopior men det är fortfarande en upplysning via UC det handlar om.

Lendo är Sveriges största jämförelsetjänst för privat- och företagslån, du ansöker smidigt, tryggt och enkelt direkt på hemsidan.   

Finansiella tjänster Brixo

TjänsterStatus
Bank IDJa
KompletteringNej
Uppläggningsavgift0 kr
Aviavgift0 kr
AutogiroJa
Autogiroavgift0 kr
E-faktura-

  1. Partners
  2. Brixo

brixo privatlån

Brixo privatlån

Brixo är ett svenskt konsumentkreditinstitut grundat 2014. Brixo erbjuder en helt digital tjänst för privatpersoner som vill ansöka om lån utan säkerhet. Brixo står under Finansinspektionens tillsyn och samarbetet med Lendo inleddes 2021.     

kr
10 000600 000
år

Ungefärlig kostnad

2 838 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.69 %. Ett lån på 200 000 kr kostar då 1 905 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 274 411 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.55 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar). Ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil, uppdaterat 2021-10-15.

Återbetalningstid 1-15 år. Maximala räntan är 29,95%. Räntespann mellan: 2,95%-29,95%.

Vad tycker våra kunder?

Våra samarbetspartners

IKANO Bank lån
SEB lån
Swedbank lån
Santander bank lån
ICA Banken lån
Resurs Bank lån och företagslån
Svea Ekonomi lån
DNB privatlån

HUR FUNGERAR LENDO?

Jämför lån snabbt, enkelt och kostnadsfritt. Så här går det till:

1. Gör en ansökan

Fyll i din ansökan digitalt. Det tar runt 2 minuter.

2. Jämför erbjudanden

Lendo samlar erbjudanden från upp till 35 långivare

3. Välj det bästa lånet

Välj det erbjudande som passar dig bäst.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna

När du ansöker om lån via Lendo tas endast en kreditupplysning via Upplysningscentralen (UC), trots att du kan få erbjudanden från upp till 35 banker och långivare. Det du fått är omfrågandekopior, långivarna måste skicka ut dessa till dig när de tagit en titt på din ansökan.

I enstaka fall kan vissa av de banker och långivare vi samarbetar ta in kompletterande information i sin kreditbeslutsprocess.

Endast en kreditupplysning hos Upplysningcentralen (UC) kommer att registreras på dig, men du kan få flera omfrågandekopior från de banker som har tittat på din kreditupplysning. I enstaka fall kan vissa banker ta in ytterligare information som tillägg till informationen från UC för att förbättra kvaliteten i kreditbeslutet.

Det beror på din kreditvärdighet och hur du uppfyller bankernas grundkrav, du kan få hela lånet eller en del av lånet beviljat. Vet du med dig att det finns en risk att du inte får hela lånet beviljar kan det vara bra att ha med en medsökande med bra kreditvärdighet för att öka möjligheten att få det lån du ansöker om.

Nej, Lendo är ingen bank utan en låneförmedlare. Vi hjälper dig att jämföra lån så att du kan välja det bästa alternativet för dig och din ekonomi.

Behöver du hjälp?

Kom i kontakt med oss

Öppettider

Måndag - Torsdag

08:00 - 20:00

Fredag

09:00 - 17:00

Lördag

10:00 - 14:00

Söndag

10:00 - 14:00

Öppettider

Måndag - Torsdag

08:00 - 20:00

Fredag

09:00 - 17:00

Lördag

10:00 - 14:00

Söndag

10:00 - 14:00