1. Företagsbloggen
  2. Lendo i Företagarna LIVE - finansiering företag!

Lendo i Företagarna LIVE - finansiering företag!

Amir Omed, affärsområdeschef på Lendo företag ska delta i Företagarnas webbinarium. Lyssna in och hör allt du behöver veta om finansieringsfrågor för dig och ditt företag.

Amir Omed affärsområdeschef företag på Lendo

2020-09-10

Organisationen Företagarna kommer att nu på fredag den 11 september kl 8 livesända ett avsnitt i sin serie Företagarna LIVE på sin Facebooksida där fokus kommer att vara finansiering i företagandets alla olika faser. Om du inte kan följa eventet direkt kommer det även att vara möjligt att titta på det i efterhand på Företagarnas Facebooksida

Lendos affärsområdeschef för företag, Amir Omed kommer att vara en av de fem experterna i panelen som kommer att diskutera allt från företagslån till crowdfunding. Det är inte helt lätt som företagare att navigera i den miljö som rör finansiering, uppstart av företag och fakturaköp. Vi hoppas att du som företagare ska få svar på dina frågor i livesändningen, du kan maila in dina frågor i förväg till live@foretagarna.se eller skriva direkt i kommentarsfältet på Facebook under sändningen så kommer Amir och de andra i panelen att besvara dessa. 

Eventets programleds av Företagarnas VD, Günter Mårder. Gäster i panelen: 

  • Emelie Jarnesten, Head of Business Operations, Spotlight Stock Market

  • Joakim Wiksten, vd Promentor Finans

  • Amir Omed, affärsområdeschef företag, Lendo

  • Daniel Wiberg, chefsekonom, Företagarna 

  • Deqa Abukar, Bling startup

Amir, varför ska man titta på sändningen? Det är ett bra tillfälle för dig som vill få insikter om hur olika former av finansiering fungerar och vad man bör tänka på som småföretagare om man behöver finansiering. Vi kommer även gå igenom vad långivare tittar på i sin bedömning och det jag misstänker att de flesta är mest nyfikna på, nämligen hur corona påverkat lånebranschen för småföretagare. Panelen består av folk med lång erfarenhet av branschen och vi tar gärna emot era frågor för att hjälpa er att ta informerade finansieringsbeslut, säger Amir Omed.