IMH Finans företagslån

IMH Finans är ett finansiellt institut under Finansinspektionens tillsyn som Lendo inlett ett samarbete med under 2020. De är en modern aktör där snabbhet och flexibilitet är ledord i verksamheten som fokuserar på företagslån.

IMH Finans är ett finansiellt institut under Finansinspektionens tillsyn som Lendo inlett ett samarbete med under 2020. De är en modern aktör där snabbhet och flexibilitet är ledord i verksamheten som fokuserar på företagslån.

Att ansöka om ditt företagslån hos IMH Finans via Lendo går snabbt och enkelt. Ansökan tar endast en minut att genomföra och så fort den är klar får IMH Finans möjligheten att granska den och återkomma med ett eventuellt låneerbjudande.  

Företagslån mellan 500 000 - 2 000 000 kr via Lendo

IMH Finans erbjuder lån till företag mellan 500 000 - 2 000 000 kr när du ansöker via Lendo. Behöver du ansöka om ett större lån till ditt företag kan du ringa våra medarbetare på kundtjänst på 0771-131310 som kan hjälpa dig. 

IMH Finans lån via Lendo har en löptid på 3-24 månader, normalt är det en bindningstid på sex månader men det går att avtala bort. Skulle du och ditt företag vilja lösa lånet i förtid går det bra, det tillkommer en kostnad i samband med detta. IMH Finans erbjuder även flexibla lösningar vad gäller återbetalning, om ni skulle behöva skjuta upp amortering under en tid erbjuder de amorteringsfritt efter överenskommelse. Månadsräntan kommer att baseras på bedömningen av ditt företag och på hur bra säkerheten för lånet är. 

IMF Finans lån med säkerhet

För att du ska erbjudas ett lån hos IMH Finans krävs att du utöver sund affärsmodell och bakgrund i företaget har bra säkerhet för lånet. Exempelvis genom pantsättning av tomter, privata eller kommersiella fastigheter.    

Personlig borgen är också ett krav för att få lånet beviljat, en kreditupplysning på borgensman kommer att genomföras efter att man pratat med den som ska stå som det.  

Vilka företag kan ansöka?

För att ansöka om ett företagslån hos IMH Finans  via Lendo behöver du ha ett svenskt registrerat företag, aktiebolag, enskild firma, handelsbolag och kommanditbolag är alla godkända bolagsformer. Alla lån bedöms individuellt. 

Finansiella tjänster hos IMH Finans

TjänsterStatus
Bank IDJa
KompletteringJa
Uppläggningsavgift3,5% av lånebeloppet
AutogiroJa
SigneringDigital
Autogiroavgift0 kr
Aviavgift0 kr
1
2
Svea Bank företagslån
Aros Kapital företagslån
Froda företagslån
Marginalen bank lån
Avida finans lån & företagslån
Balanzia lån & företagslån
Corpia företagslån
Capcito företagslån
Capitalbox företagslån
Fedelta företagslån
OPR-Företagslån
Mynt företagslån
Approva företagslån
IMH Finans

Vanliga frågor & svar

Kundtjänstmedarbetare

Kontakta oss

Öppettider

 • Måndag - Torsdag

  08:00 - 20:00

 • Fredag

  09:00 - 17:00

 • Lördag

  10:00 - 14:00

 • Söndag

  10:00 - 14:00