Re:member lån

re:member är ett varumärke hos EnterCard. EnterCard ägs av Swedbank och Barclays Bank. EnterCard är ett kreditmarknadsbolag som driver finansiella tjänster i Sverige, Norge och Danmark. re:member erbjuder kreditkort och privatlån till privatpersoner i Sverige. re:member står under Finansinspektionens tillsyn. Lendos samarbete med re:member började 2016.

Lån utan säkerhet hos re:member via Lendo

Re:member kan via Lendo erbjuda blancolån på 10 000 - 350 000 kr utan säkerhet. Du väljer själv vad du lånar till, det kan vara allt från lån till ny bil, renoveringslån eller bröllopet ni planerat för länge. Kanske vill du lösa dyra avbetalningar eller samla lån och krediter för att få bättre överblick på din ekonomi och lägre ränta och månadskostnad. re:member tillämpar en individuell räntesättning utifrån din kreditvärdighet. Räntan ligger i dagsläget på 4,95% - 19,95% och återbetalningstiden är 1 - 12 år.

Kan jag låna trots betalningsanmärkningar?

Ja, du kan ansöka om att låna pengar hos re:member även om du har betalningsanmärkningar, dock får du inte ha något skuldsaldo hos Kronofogden under de senaste 6 månaderna. Räntan du får baseras på en personlig kreditvärdering av dig och din ekonomiska situation, du kan läsa mer om lån med betalningsanmärkning och vad det innebär.

Räntor på alla låneerbjudanden sätts direkt av banker och långivare, inte av Lendo.

Finansiella tjänster
Tjänster Status
Bank IDJa (endast)
KompletteringJa
Uppläggningsavgift395 kr 
Aviavgift29 kr
AutogiroJa
Autogiroavgift29 kr
E-fakturaja, 0 kr

Re:member lån

re:member är ett varumärke hos EnterCard. EnterCard ägs av Swedbank och Barclays Bank. EnterCard är ett kreditmarknadsbolag som driver finansiella tjänster i Sverige, Norge och Danmark. re:member erbjuder kreditkort och privatlån till privatpersoner i Sverige. re:member står under Finansinspektionens tillsyn. Lendos samarbete med re:member började 2016.

kr
10 000600 000
år

Ungefärlig kostnad

2 838 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar). Ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil, uppdaterat 2020-09-15.

Återbetalningstid 1-15 år. Maximala räntan är 29,95%. Räntespann mellan: 2,95%-29,95%.

Våra samarbetspartners

IKANO Bank lån
SEB lån
Swedbank lån
Santander bank lån
FOREX Bank lån
ICA Banken lån
Resurs Bank lån
Svea Ekonomi lån

Hur fungerar Lendo?

Jämför lån snabbt, enkelt och gratis. Så här går det till:

1. Gör en ansökan

Fyll i din ansökan digitalt. Det tar runt 2 minuter.

2. Jämför erbjudanden

Lendo samlar erbjudanden från upp till 35 långivare.

3. Välj det bästa lånet

Välj det erbjudande som passar dig bäst.

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna

Det är individuellt. Alla banker och långivare som vi samarbetar med får chansen att ge dig ett låneerbjudande. De gör en bedömning av dig som kund baserat på din kreditvärdighet och tar sedan beslut om de kan erbjuda dig ett lån.

Ett omstartslån är ett begrepp inom samlingslån men rymmer stora skillnader mot att ta ett vanligt privatlån. Omstartslån går att söka om du inte kan ta ett vanligt lån på grund av skuld hos Kronofogden eller att du sitter på en betalningsanmärkning, men kan påvisa god betalningsförmåga.

Enkelt sagt är ett omstartslån ett lån som tas för att du ekonomiskt ska komma på fötter igen. För att bli beviljad ett omstartslån krävs:

  • En årsinkomst på minst 200 000 kr

  • Att eventuell skuld hos Inkasso eller Kronofogden måste lösas

  • I de flesta fall en borgenär

För ett omstartslån krävs det även att du uppfyller de grundkrav som krävs för att en bank eller låneinstitut ska bevilja dig lånet.

Behöver du hjälp?

Kom i kontakt med oss

Öppettider

Måndag - Torsdag

08:00 - 20:00

Fredag

09:00 - 17:00

Lördag

10:00 - 14:00

Söndag

10:00 - 14:00

lendo kundtjänst

Samlade tjänster för en bättre privatekonomi

© 2018 Lendo AB / Org. nr: 556515-1627 / Västra Järnvägsgatan 21, 111 64 Stockholm