Fedelta lån

Fedelta ägs och drivs av Fedelta Finance och erbjuder flexibla företagslån till små och medelstora företag. Fedeltas företagslån gör det enkelt för dig som företagare att få snabba besked och snabb utbetalning helt utan dolda avgifter. Fedelta Finance AB är registrerade som ett finansiellt institut hos Finansinspektionen. Lendo samarbetar med Fedelta sedan 2019.

Fedelta företagslån - lån upp till 1 000 000 kr

Du kan ansöka om lån till ditt företag hos Fedelta via Lendo mellan 25 000 - 1 000 000 kr. Fedelta företagslån accepterar alla svenska bolagsformer, även nystartade företag kan ansöka om lån. Alla ansökningar behandlas individuellt och fokus ligger på företagets återbetalningsförmåga. Det finns många anledningar till att ett företag ansöker om lån, man kan behöva skjuta till kapital, köpa till inventarier eller renovera, flexibilitet och trygghet är viktigt. Din information och data krypteras, Fedelta är registrerat hos Finansinspektionen vilket betyder att du och ditt företag är i trygga händer.

Enstaka betalningsanmärkningar behöver inte betyda att man inte får ett lån, utan fokus ligger på helheten. Återbetalningstid för ett lån hos Fedelta ligger på 6-36 månader och du kan när som helst välja att förtidslösa ditt lån utan någon extra kostnad. Återbetalning sker månadsvis i form av en fast månadsavgift. Månadsräntan hos Fedelta ligger på 0,9% - 2,2%.

Finansiella tjänster
TjänsterStatus
Bank IDJa (endast)
KompletteringNej
Uppläggningsavgift0 kr
AutogiroJa
E-faktura-
Autogiroavgift0 kr
Aviavgift0 kr
kr
månader
kr
1
2

Vad tycker våra kunder?

4.5/5

Eniro.se betyg 4,431 233 röster

Säkerhet i världsklass

Vi använder samma säkerhetslösning som världens ledande banker och är fullt certifierade av Digicert.

Vanliga frågor & svar

Kundtjänstmedarbetare

Kontakta oss

Öppettider

 • Måndag - Torsdag

  08:00 - 20:00

 • Fredag

  09:00 - 17:00

 • Lördag

  10:00 - 14:00

 • Söndag

  10:00 - 14:00

Genom att använda tjänsten godkänner du användandet av cookies.