1. Privatbloggen
  2. 1 ansökan - jämför upp till 40 långivare!

1 ansökan - jämför upp till 40 långivare!

Lyssna på vår låneräddare Leif, jämför, jämför, jämför!

Låneräddarna på Lendo - jämför innan du lånar!

2022-05-31

Jämför, jämför, jämför! Du kan med en enda ansökan jämföra upp till 40 olika låneerbjudanden hos Lendo. 

– Jag är jättenöjd med denna tjänst, då jag enkelt och snabbt får en uppfattning om den bästa krediten jag kan erbjudas. Tack Lendo för att ni finns! berättar användaren Johan i sin recension på Trustpilot. 

Under 2022 har vi på Lendo gjort det möjligt att jämföra erbjudanden från ännu fler långivare. Genom endast en ansökan kan du jämföra lån hos upp till 40 banker och långivare. Varje långivare gör en individuell bedömning av din kreditvärdighet och kan ge olika villkor och räntor. Därför är det viktigt att du kan jämföra så många långivare som möjligt. Då kan du välja det låneerbjudande som passar dig bäst och ger lägst ränta, totalkostnad och månadskostnad. 

Genom att använda dig av oss på Lendo så tas det endast en kreditupplysning från UC, skulle du själv ansöka hos flera långivare tar alla en egen kreditupplysning. En stor fördel är att du inte försämrar din kreditvärdighet när det endast tas en kreditupplysning. Vissa långivare bland våra samarbetspartners kan ibland begära kompletterande upplysningar via andra bolag än UC. 

För att du ska kunna jämföra upp till 40 låneerbjudanden så presenterar vi dem lätt och överskådligt i en inbox hos Lendo efter att du ansökt. Du kan lätt logga in med mobilt BankID och få en översikt över ränta, månadskostnad och totalkostnad på dina låneerbjudanden. 

De allra flesta som ansöker om lån ger Lendo mycket höga betyg för kundnöjdhet. Snittbetyget hos Trustpilot ligger på 4,8 och många som använder Lendo lyfter fram att det är enkelt, snabbt och går lätt att jämföra och hitta det bästa erbjudandet. 

– Väldigt smidigt och tydligt genom hela processen. Fick mina lån samlade och dessutom en rejäl sänkning av räntan, skriver Jessica som använt Lendo och skrivit en recension på Trustpilot. 

På Lendo kan du ansöka om lån på 10 000 kr till 600 000 kr. Lånet är ett så kallat privatlån eller blancolån där du inte har en säkerhet att lämna för lånet. Enligt olika undersökningar så använder många lånet för att samla andra krediter i så kallade samlingslån. Att använda lånet som billån eller renoveringslån är också vanligt.