1. Bolån
  2. Bolån kreditupplysningar

Bolån trots många kreditupplysningar

Har du nekats bolån av de banker du ansökt hos på grund av för många förfrågningar?

  • Endast en kreditupplysning hos UC

  • Svar från flera långivare

  • Låna tryggt och säkert

Läs mer om kraven nedan och ansök på Lendo!

TrustScore beräknas baserat på alla omdömen hos Trustpilot, med beaktande av aktualitet, mängd och stjärnbetyg. Lendo bjuder slumpmässigt in kunder som har använt tjänsten via mail att lämna omdömen, dessa markeras som verifierade. Andra omdömens äkthet kontrolleras inte.
Vilken typ av lån vill du ta?
För dig som har hittat ditt drömboende och behöver ett bolån!

Bostadens pris:

kr
176 47120 000 000
Illustration

Bolån trots många kreditupplysningar - hitta bäst lån för dig

Har du ansökt om ett bostadslån tidigare men nekats? En av anledningarna kan vara att du har många kreditupplysningar tagna på dig under kort tid, något som brukar ses som en högre risk av banker och långivare. Vi förstår att det kan kännas överväldigande att i en sådan situation ansöka på nytt - när känslan är att det är omöjligt. Men så behöver det inte vara.  

Genom att använda dig av vår tjänst här på Lendo kan vi göra processen enklare för dig. Du ansöker på en enda plats istället för flera och får möjlighet att jämföra långivares erbjudanden och villkor med en ansökan och en kreditupplysning via UC. Att hålla ner antal förfrågningar genom att ansöka på Lendo som är en jämförelsetjänst blir extra viktigt för dig som har många upplysningar i bagaget, något som kan påverka dina möjligheter negativt. 

Lendos tjänst är kostnadsfri, skicka in en ansökan idag för att se vilka erbjudanden du kan få. Du kan även ringa våra handläggare certifierade inom bolån0771-131310 om du vill prata mer om dina förutsättningar.   

Varför Lendo när du behöver bolån och har många förfrågningar?

Varje gång du gör en låneansökan, oavsett om det handlar om ett lån till bostad eller ett annat typ av lån, görs en kreditupplysning via banken eller långivaren. Detta görs för att bedöma din återbetalningsförmåga och för att få en bedömning av din privatekonomi, det är en typ av riskbedömning för långivaren. 

Ofta kan långivare se det som en högre risk att erbjuda någon med många förfrågningar ett bolån. Men kanske har tanken varit att själv jämföra för att hitta bästa möjliga bolåneerbjudande, att jämföra men på egen hand. 

Ett bättre sätt att göra det på och samtidigt skydda din kreditvärdighet är att istället ansöka via Lendo, som är Sveriges största jämförelsetjänst för lån. Vi samarbetar med olika banker och långivare som inte bara tittar på din historik utan även din framtida återbetalningsförmåga. Många förfrågningar och eventuella betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att du ska kunna få låneerbjudanden om så bra bolån som möjligt sett till dina personliga förutsättningar. 

Har du funderingar kring dina förutsättningar? Ring våra handläggare inom bolån på 0771-131310 så kan de hjälpa dig med dina frågor. 

Fördelar med Lendos bolånetjänst

Lendo är verksamma som låneförmedlare sedan 2007, de banker och långivare vi samarbetar med står under Finansinspektionens tillsyn och vi är numera Sveriges största jämförelsetjänst för lån. Du ansöker tryggt direkt på hemsidan och våra handläggare certifierade inom bolån finns med dig hela vägen, bara ett samtal bort på 0771-131310 även innan du ansöker. 

Fördelar med att ansöka om bolån via Lendo trots många förfrågningar:

  • Minimal påverkan på din kreditvärdighet. En ansökan och en enda kreditupplysning via UC, trots att du får möjlighet att jämföra bolåneerbjudanden via de banker och långivare vi samarbetar med.

  • Lendos tjänst är kostnadsfri.

  • Möjlighet till bra lånevillkor trots många kreditupplysningar eller om du har betalningsanmärkningar.

  • Personlig service. Spara tid och var rädd om din kreditscore. Våra handläggare finns med dig hela vägen för att gå igenom dina erbjudanden och förutsättningar. Du spar tid genom att låta oss göra jämförelsen åt dig, en enda ansökan och en kreditupplysning via UC.

  • Du blir uppringd inom 24h efter ansökan av våra bolånecertifierade handläggare för att gå igenom din ansökan och förutsättningar. 

Vill du jämföra flera banker och långivare på egen hand kommer dessa behöva ta en upplysning på varje, vilket kommer leda till en försämrad kreditvärdighet i längden. 

GenomLendos bolånetjänst kan du även ansöka om ett lånelöfte eller att flytta bolån, direkt på hemsidan. 

Räntan på ditt lån till bostad

Den ränta du erbjuds av långivarna avgörs av många olika faktorer. Det som ligger till grund för bedömningen som banker och långivare gör av dina personliga ekonomiska förutsättningar är den kreditupplysning via UC som tas i samband med din ansökan. Även den belåningsgrad och bostad du söker lånet för spelar in i detta. Informationen du anger i samband med din ansökan spelar också en stor roll i bankernas bedömning, så se gärna över den en extra gång innan du skickar in den. 

Du erbjuds samma boränta när du ansöker via Lendo som om du ansökt direkt hos banken. Lendo kan inte påverka bankernas bedömning eller vilken ränta du kan få. Den baseras på dina personliga ekonomiska förutsättningar och belåningsgrad. 

Våra samarbetspartners

Bluestep bolån
Hypoteket bolån
Landshypotek bolån
Marginalen bolån
Nordax bank bolån
SBAB bolån
Skandia bolån
Svea bolån

HUR FUNGERAR LENDO?

Följ de tre enkla stegen nedan för att hitta rätt bolån för dig:

Sign bubble icon

Du fyller enkelt i ansökan direkt på hemsidan. En handläggare kontaktar dig inom kort och hjälper dig vidare med ansökan. Du förbinder dig inte till något när du jämför bolån via Lendo och ansökan är helt kostnadsfri.

Rank white bubble

Bankerna och långivarnas erbjudanden presenteras för dig av våra kunniga handläggare.

Handshake bubble icon

Välj bolånet som passar dig bäst! Den valda långivaren kommer att kontakta dig för att slutföra låneprocessen.

Sign bubble icon

Du fyller enkelt i ansökan direkt på hemsidan. En handläggare kontaktar dig inom kort och hjälper dig vidare med ansökan. Du förbinder dig inte till något när du jämför bolån via Lendo och ansökan är helt kostnadsfri.

Rank white bubble

Bankerna och långivarnas erbjudanden presenteras för dig av våra kunniga handläggare.

Handshake bubble icon

Välj bolånet som passar dig bäst! Den valda långivaren kommer att kontakta dig för att slutföra låneprocessen.

customer support

Psst, våra kunniga handläggare finns på plats längst hela processen för att besvara frågor och stötta dig!

wave
wave