1. Bolån
  2. Erbjudande bostadslån

Lån för dig som ska köpa bostad

För dig som har hittat ditt drömboende och behöver ett bolån. Ansök om lånet till din nya bostad via Lendo!

  • Endast en kreditupplysning via UC

  • Svar från flera långivare

  • Låna tryggt och säkert Ansök om bolånet hos Lendo!

TrustScore beräknas baserat på alla omdömen hos Trustpilot, med beaktande av aktualitet, mängd och stjärnbetyg. Lendo bjuder slumpmässigt in kunder som har använt tjänsten via mail att lämna omdömen, dessa markeras som verifierade. Andra omdömens äkthet kontrolleras inte.
Vilken typ av lån vill du ta?
För dig som har hittat ditt drömboende och behöver ett bolån!

Bostadens pris:

kr
176 47120 000 000
Illustration

Lånet för ditt nya boende - ansök hos Lendo

Du har äntligen chansen att flytta hemifrån. Eller har familjen vuxit ur sitt nuvarande boende? Eller är det bara dags att dra upp bopålarna och upptäcka någonting nytt? Det finns många situationer som väcker behovet av ett nytt bolån. Och för att få bästa möjliga ränta och lånevillkor ska du självklart orientera dig bland långivarna. Att jämföra erbjudanden via Lendo, som är Sveriges största jämförelsetjänst för lån, kan du med en kostnadsfri ansökan snabbt och enkelt jämföra och hitta det bästa bolåneerbjudandet sett till dina förutsättningar.

Om du precis börjat fundera på nytt boende kan ett bra första steg vara att ansöka om nytt lånelöfte för att veta vilken budget du har för ditt bostadsköp.    

Så här ansöker du

Du ansöker enkelt direkt i formuläret ovan och så skickar vi din ansökan till de banker och långivare som vi samarbetar med inom bostadslån. De får sedan konkurrera om dig som kund. Genom att ansöka hos oss på Lendo slipper du göra ansökningar hos flera banker och långivare - och du kan jämföra lånevillkor i lugn och ro med endast en ansökan och en kreditupplysning via UC

Skulle du göra samma jämförelse själv skulle det utöver att kosta dig tid även tas en upplysning hos varje bank och långivare vilket kan påverka din kreditvärdighet negativt. 

När din ansökan på Lendo är färdigbehandlad, vilket brukar gå fort, ringer en av våra handläggare inom bostadslån upp dig och hjälper dig att välja erbjudandet med bäst villkor för dig. Våra handläggare är certifierade och har den nödvändiga kompetens som krävs för att få handlägga bolån. Genom att jämföra räntor och villkor kan du säkerställa att du får bästa möjliga lån utifrån dina förutsättningar.

En trygg låneprocess  

När du i samråd med handläggaren har kommit fram till vilket nytt bolån som passar dig bäst så går ni vidare med erbjudandet från den valda långivaren. Du kommer att få lånehandlingar att granska och skriva under och sen återstår bara utbetalning av lånet. Oavsett om det är det första bostadslån du ansöker om eller om du redan har lånat till ett boende, så erbjuder vi på Lendo en smidig och trygg process med kunnig hjälp och handläggning.

Vår roll är att hitta det bästa alternativet för varje person som använder vår jämförelsetjänst, därför visar vi inte bara alla erbjudanden om nytt bostadslån, utan ger alla initierad hjälp via våra erfarna och certifierade lånehandläggare inom bolån.

Så det här vinner du på att använda Lendos tjänst när du letar efter lån till ny bostad:

  • genom en enda ansökan når du många banker och långivare

  • bara en kreditupplysning tas (via UC), så att du behåller hög kreditvärdighet

  • när du ska välja bland dina låneerbjudanden får du kvalificerad hjälp av våra handläggare som går igenom dina erbjudanden med dig

  • du kan vara trygg i att vi alltid söker det som är mest förmånligt för dig och dina behov och förutsättningar

På Lendo kan du även ansöka om att flytta bolån eller omförhandla bolån, har du ytterligare frågor eller funderingar kring Lendos tjänst kan du ringa våra handläggare på 0771-131310 så hjälper de dig. 

Våra samarbetspartners

Bluestep bolån
Hypoteket bolån
Landshypotek bolån
Marginalen bolån
Nordax bank bolån
SBAB bolån
Skandia bolån
Svea bolån

HUR FUNGERAR LENDO?

Följ de tre enkla stegen nedan för att hitta rätt bolån för dig:

Sign bubble icon

Du fyller enkelt i ansökan direkt på hemsidan. En handläggare kontaktar dig inom kort och hjälper dig vidare med ansökan. Du förbinder dig inte till något när du jämför bolån via Lendo och ansökan är helt kostnadsfri.

Rank white bubble

Bankerna och långivarnas erbjudanden presenteras för dig av våra kunniga handläggare.

Handshake bubble icon

Välj bolånet som passar dig bäst! Den valda långivaren kommer att kontakta dig för att slutföra låneprocessen.

Sign bubble icon

Du fyller enkelt i ansökan direkt på hemsidan. En handläggare kontaktar dig inom kort och hjälper dig vidare med ansökan. Du förbinder dig inte till något när du jämför bolån via Lendo och ansökan är helt kostnadsfri.

Rank white bubble

Bankerna och långivarnas erbjudanden presenteras för dig av våra kunniga handläggare.

Handshake bubble icon

Välj bolånet som passar dig bäst! Den valda långivaren kommer att kontakta dig för att slutföra låneprocessen.

customer support

Psst, våra kunniga handläggare finns på plats längst hela processen för att besvara frågor och stötta dig!

wave
wave